Brows

The Luxury Floor | Brow Queen | Maastricht | Since 2017

Dé behandelingen voor de mooiste wenkbrauwen. Onze Brow Queens kijken heel goed naar jouw gezicht en haar kenmerken en combineren vervolgens diverse methodes om jouw wenkbrauw perfect te shapen. Bij The Perfect Brow treatments maken we gebruik van verschillende methoden, waaronder, waxing, threading (met draad epileren), trimming, tweezing & tinting (verven), om het mooiste, strakste, maar ook het langste resultaat te garanderen.

We raden je van harte aan de natuurlijke wenkbrauw zo vol mogelijk te laten groeien (met ons Brow serum gaat je dat gegarandeerd lukken), zodat we genoeg volume, breedte en lengte hebben om mee te werken. Je bent bij ons altijd welkom – ongeacht de lengte of dikte van je huidige wenkbrauwen. Het resultaat? The Perfect Brows.

The Perfect Brow Combo met Henna | € 35,00
(60 minuten)

Dé behandeling voor de mooiste wenkbrauwen. The Perfect Brow Combo met Henna is anders dan de Perfect Brow Combo met Tint omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.

 Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te shapen. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.
Brow Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6-7 weken op de haartjes.

Verschil met Henna Brow Tint en “regular” Brow Tint
Brow Tint is bedoeld om de haartjes een kleur te geven. Doordat de lichte haartjes gekleurd worden lijkt de wenkbrauw voller.
Gaatjes kunnen niet opgevuld worden. Het effect is ongeveer 4 weken zichtbaar op de haartjes.
Henna Tint geeft kleur af op de haren en de huid.
Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden.
Het effect blijft tot 14 dagen op de huid en 6-7 weken op de haren zichtbaar, afhankelijk van het huidtype en de juiste nazorg.

Advies na de Henna Brow behandeling voor langer behoudt van de Henna Brow:

  • Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water;
  • Gebruik geen olie houdende producten op of rondom de wenkbrauwen. Olie lost de verf op de huid op;
  • Gebruik geen peelende producten op of rondom de wenkbrauwen;
  • Gebruik geen reinigingsproducten op de wenkbrauwen, reinig de wenkbrauwen na 24 uur alleen met water;
  • Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht. Dep de wenkbrauwen droog, niet wrijven;
  • Gebruik geen waterproof wenkbrauw make-up.

The Perfect Brow Combo met Tint | € 26,00
(45 minuten)

Onze Brow Queens kijken heel goed naar jouw gezicht en haar kenmerken en combineren vervolgens diverse methodes (waxen, threaden, trimmen, tweezen, tinting) om jouw wenkbrauwen perfect te shapen.

The Perfect Brow | € 21,00
(20 minuten)

Onze Brow Queens kijken heel goed naar jouw gezicht en haar kenmerken en combineren vervolgens diverse methodes om jouw wenkbrauw perfect te shapen. Bij The Perfect Brow maken we gebruik van waxing, threading, trimmen en tweezen. Let op: zonder verven/tint!

The Perfect Brow Tint Only | € 20,00
(30 minuten)

Wenkbrauwen verven volgens onze unieke verftechnieken.
Het resultaat? Prachtige, natuurlijke, vollere en mooiere wenkbrauwen (let op: geen shape, verf only!)

The Perfect Lash Tint | € 25,00
(45 minuten)

(Wimperverf)
Diepzwarte wimpers volgens onze unieke verftechniek. Voor een blik waar niemand omheen kan… Ideaal voor de brilliant blondes & radiant reds onder ons.