Boek nu!

Boek online
Afspraken kunnen eenvoudig zelf worden ingepland met behulp van het online boekingssysteem. Klik op de onderstaande knop.

Annulering & No Show
Mocht je afspraak afgezegd of verzet moeten worden, dan willen we je graag vragen dit 24 uur alvorens de afspraak door te geven. Zo bestaat voor ons alsnog de mogelijkheid een andere klant in te plannen en gaten in onze agenda te voorkomen. Mocht je je afspraak niet op tijd annuleren of niet komen opdagen (no-show) dan zullen wij het gehele honorarium voor de afgesproken behandeling in rekening brengen.
Annuleringen kun je doorgeven door de annuleringsknop in je bevestigingsmail te gebruiken.

Walk-ins
Je kunt altijd langskomen voor een behandeling als we ruimte hebben in de agenda. Het kan immers gebeuren dat je zo druk bent, dat je niet vooraf weet wanneer je beschikbaar bent voor een afspraak. Kijk dan last minute op je mobiel in onze online agenda voordat je langskomt. Zo word je niet teleurgesteld. Bekijk hier de agenda.

Aansprakelijkheid
The Luxury Floor is niet aansprakelijk voor eventuele gezondheidsschade voortkomende uit een behandeling (bijvoorbeeld allergie of andere pathologieën van welke aard dan ook).
Een allergische reactie zal nimmer leiden tot restitutie.

PATCH TEST
Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wax, wenkbrauw-henna, wimper-verf of wenkbrauw-verf, adviseren wij om altijd eerst een testje te doen. Je kunt hier zonder afspraak even voor langskomen. De patch test gaat heel snel, minder dan 3 minuten! Tijdens de patch test brengen wij een beetje wax, wimper-verf, wenkbrauw-henna en /of wenkbrauw-verf op de binnenkant van je elleboog aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag: 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 21:00
Zaterdag: 09:30 – 16:00
Zondag: gesloten


  • We accepteren cash en PIN, maar geen credit cards.