Annulering & No Show

Wil je onverhoopt jouw afspraak afzeggen of wijzigen? Alle afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd. Doe je dit te laat, dan zijn wij genoodzaakt de behandeling alsnog in rekening te brengen. 
Annuleringen kun je doorgeven door de annuleringsknop in je bevestigingsmail te gebruiken.

Patch Test

Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wax, henna of verf, adviseren wij om altijd eerst een testje te doen. Je kunt hier zonder afspraak even voor langskomen. De patch test gaat heel snel, minder dan 3 minuten! Tijdens de patch test brengen wij een beetje wax, henna en /of verf op de binnenkant van je elleboog aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

The Luxury Floor is niet aansprakelijk voor eventuele gezondheidsschade voortkomende uit een behandeling (bijvoorbeeld allergie of andere pathologieën van welke aard dan ook).
Een allergische reactie zal nimmer leiden tot restitutie.

Walk-ins

Je kunt altijd langskomen voor een behandeling als we ruimte hebben in de agenda. Het kan immers gebeuren dat je zo druk bent, dat je niet vooraf weet wanneer je beschikbaar bent voor een afspraak. Kijk dan last minute op je mobiel in onze online agenda voordat je langskomt. Zo word je niet teleurgesteld.